Įmonių katalogas

tomografija_uab_klinika.jpg

Fizinė medicina didžiąja dalimi remiasi moksliniais įrodymais pagrįstais natūraliais gydymo būdais. O magnetoterapija (MT) – tai vienas iš fizioterapijos metodų sveikatai gerinti. Todėl MT naudojama ligų ir traumų gydimui bei profilaktikai, o taip pat reabilitacijai.

Vienas iš natūraliai aplinkoje stebimų fizikinių veiksnių, šiuolaikinių technologijų dėka, yra pasitelkiamas žmogaus organizmo funkcijoms atstatyti bei stipriniti. Magnetoterapijos metodas pagrįstas gydomosiomis magnetinio lauko savybėmis. Magnetoterapijos aparatai sukonstruoti taip, kad pacientas patogioje gulimoje ar sėdimoje padėtyje būtų veikiamas magnetinio lauko. Reikšmingas veiksnys atliekant procedūrą yra ir poveikio laikas, arba kitaip – procedūros trukmė. Priklausomai nuo norimo pasiekti rezultato naudojamas skirtingų dažnių, žemo ar aukšto intensyvumo, nuolatinis ar kintamas magnetinis laukas. Šis magnetinis laukas ženkliai pagerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą žmogaus kūne. Tai ne tik teigiamai veikia organizmo funkcijas, bet ir greitina sveikimo procesą.

 

Koks yra magnetoterapijos poveikis?

Magnetoterapijos procedūros pasižymi itin plataus spektro poveikiu žmogui ir jo organizmui. Magnetinio lauko veikimas skatina medžiagų apykaitos pokyčius audiniuose, dėl kurių kinta ląstelių membranų pralaidumas ir kiti biocheminiai procesai. Procedūros skatina bene septyniasdešimties procentų kūne esančių kraujagyslių išsiplėtimą. Per trumpą laiką slopinami uždegiminiai požymiai, atslūgsta tynimai, sumažėja skausmas ir hiperemija, padidėja pažeistų audinių gijimo greitis. Todėl magnetoterapija ypatingai efektyviai mažiną įvairaus pobūdžio galvos, sąnarių, stuburo, raumenų skausmus. Padeda gydant traumų pasekmes, raumenų trūkimus, sausgyslių patempimus. MT paspartina žaizdų gijimą ir tuo pačiu sumažina randėjimą. Tam tikro intensyvumo magnetinis laukas veikia net vidaus organų lygiuosius raumenis. Poveikio metu lygieji raumenys ima susitraukinėti, ir tokiu būdu yra stiprinami, treniruojami. Ko pats žmogus savo pastangomis padaryti negali.

 

Ar procedūros metu jaučiamas skausmas?

Magnetoterapija yra visiškai saugi neinvazinė procedūra. MT yra paprasta, neskausminga ir saugi gydomoji bei terapinė priemonė. Magnetoterapijos metu magnetinio lauko poveikis nėra juntamas fiziškai. Todėl pacientai nejaučia skausmo ar kitų išreikštų specifinių fiziologinių pojūčių. Procedūra gali būti atliekama per rūbus, tvarsčius, gipsą. Patogiai įsitaisius gulimoje ar sėdimoje padėtyje praleistas laikas prilygsta lengvam poilsiui. Nors MT yra itin efektyvus gydimo bei sveikatinimo metodas, vis tik esama ir kontraindikacijų. Procedūros negalima atlikti esant kraujavimui ir polinkiui kraujuoti, karščiuojant, pasireiškus ūmiems uždegimo procesams. Terapija netaikoma sergantiems ryškia hipotonija, trečios stadijos hipertonine liga, tuberkulioze. Širdies stimuliatorius, metalo implantai, šilumos jutimo sutrikimai gali tapti kliūtimi atlikti MT. Magnetoterapija nerekomenduojama nėštumo metu. Skiriant MT, kaip terapijos metodą, rekomenduojamas nuodugnus paciento būklės tyrimas. Nors kontraindikacijos aiškiai įvardijamos ir jų nėra daug, tačiau ar magnetoterapija saugi konkrečiam pacientui, gali įvertinti tik gydytojas specialistas.

 

Magnetoterapija paslaugų kaina

Magnetoterapinė procedūra panaudojant kompleksą MULTIMAG: KAINA 20 €

Galvos kompiuterinė tomografija: KAINA 50 €

 

Papildoma informacija

Magnetoterapija – tai vienas iš geriausių ir patikimiausių sprendimų, padedančių įveikti įvairias ligas. Efektyvus magnetoterapinis gydymas taikomas naudojant modernias medicinos technologijas ir puikiai tinka kaklo, pečių, juosmens, kryžkaulio ir kitose stuburo dalyse susidariusiems skausmams ar traumoms malšinti bei gydyti. Tai patikima priemonė kovoje prieš migreną, padedanti atsigauti po sunkių operacijų ir puikiai tinkanti įvairaus amžiaus žmonėms.

 

Magnetoterapijos seansų nauda

Magnetoterapiją itin naudinga atlikti daug sėdintiems ir mažą fizinio aktyvumo lygį palaikantiems žmonėms, kurie patiria stuburo skausmus. Magnetinė terapija nepamainoma ir turintiems nusiskundimų širdies ar kraujagyslių veikla. Šis universalus gydymo metodas yra taikomas daugeliu atvejų ir dovanoja gerą sveikatą esant įvairiems susirgimams, patyrus traumą, kaulų lūžius, nudegimus.

 

Pagrindiniai magnetoterapijos privalumai, daugeliui pacientų padėję pasveikti ir pamiršti varginančius skausmus:

  • širdies funkcijų skatinimas;
  • vainikinės kraujo apytakos gerinimas;
  • kraujagyslių ligų gydymas, venų nepakankamumo gydymas;
  • stuburo, kojų ir rankų skausmų slopinimas;
  • patikima priemonė kovoje prieš galvos skausmą, migreną;
  • lėtinio skausmo slopinimas ir įvairių lėtinių ligų gydymas;
  • nuovargio mažinimas ir greitesnis atsigavimas po operacijų;
  • greitesnio audinių atsinaujinimo skatinimas, lengvesnis kaulų lūžių, žaizdų ir traumų gydymas.

 

Magnetoterapinio gydymo eiga ir trukmė

Magnetoterapijos procedūros atliekamos veikiant žmogaus organizmą kintamojo arba nuolatinio dažnio magnetiniu lauku, kuris turi įtakos organizmo biologiniams, fiziniams bei cheminiams procesams.

 

Kaip ir visi rimti gydymo procesai, magnetoterapija pareikalauja laiko, o gijimas vyksta iš lėto, tačiau nuodugniai. Pati procedūra užtrunka tik apie 10-30min, gydymo seansų kursas nuo 5 iki 10 procedurų. Tiksli gydymo kurso trukmė priklauso nuo individualios paciento būklės, kurią iš karto nustato ir tinkamiausius gydymo metodus pritaiko patyrę mūsų klinikos gydytojai.

 

Vienos magnetoterapinės procedūros kaina su MULTIMAG kompleksu siekia 20 eurų.

 

Svarbu žinoti! Jeigu turite įmontuotus elektroninius prietaisus, kurie yra jautrūs magnetiniam laukui, atlikti šios procedūros nerekomenduojama.

 

Pamirškite skausmą ir varginančius įvairių ligų simptomus! Magnetoterapija padės įveikti tai, kas neduoda ramybės jau ilgą laiką ir ženkliai pagerins Jūsų sveikatą.

Naudojame saugius, modernius aparatus ir patikimus metodus

 UAB „Tomografija“ savo veiklą pradėjo kaip radiologinės bei kitos medicininės įrangos ekspertų įmonė. Todėl kaip niekas kitas galime užtikrinti, jog klinika darbui pasitelkia saugius ir modernius aparatus bei patikimus metodus. Mūsų diagnostikos centras Vilniuje aprūpintas pačia efektyviausia radiologinių tyrimų įranga. Ne išimtis ir gydymui bei sveikatinimui naudojamas magnetoterapijos kompleksas. Prietaisas yra profesionalus, skirtas medicinos ir mokslinio tyrimo įstaigoms. Daugiafunkcinis magnetoterapijos aparatas įgalina terapiją ir gydimą atlikti tiek veikiant bendrai visą paciento kūną, tiek atskiras problemines jo sritis. Šios sistemos veikimo metodikos pasižymi didesniu nei įprasta terapiniu poveikiu, bei sutrumpina gydymui reikalingą laiką.

 

Susisiekite 8 5 2711781

 

UAB „Tomografija“ klinika

Vilnius, Kalvarijų g. 323

https://tomografija.lt/



2021-10-27 10:57
Panašūs straipsniai:
Baseine atliekama kineziterapija daro stebuklus
Vaikas užsikrėtė rota arba noro virusu: kaip jam padėti?
Telšių šeimos sveikatos centras kviečia į kineziterapijos užsiėmimus
Dantų balinimas namuose
Kaip atpažinti depresiją?

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011