Įmonių katalogas

Dantu_implantacija_Marijampole_980x653_1.jpg

Gyvenimas be dantų kelia daug fiziologinių ir psichologinių problemų. Deja, kai kurie žmonės vis dar delsia spręsti šią problemą prisiklausę mitų, neva dantų implantacija yra varginantis ir skausmingas procesas. Šiandieninė implantologija yra kitokia – kokybiška, saugi ir neskausminga procedūra, padedanti susigrąžinti kramtymo funkciją ir šypseną. Apie implantacijos būdus pasakoja  Ž. Kazakevičiaus implantologijos centro M. Sc. gydytojas implantologas Žydrūnas Kazakevičius. 

 

Tradicinis dantų implantavimas dažniausiai taikomas atkurti seniai prarastus dantis, kai žandikaulio kaulas pradėjęs nykti. Tuomet pirmiausiai yra atliekama kaulo priaugimo procedūra (kaulo augmentacija). Tik  žandikauliui pilnai sugijus, įsriegiami dantų implantai, ant kurių tvirtinami laikini dantys.

 

Dantų atkūrimas susideda iš šių pagrindinių etapų:

  • Konsultacija, gydymo plano sudarymas.
  • Kaulo augmentacija (jeigu reikalinga).
  • Implanto įsriegimas ir laikino danties uždėjimas.
  • Nuolatinių dantų – karūnėlių, tilto ar protezo – gamyba.
  • Naujų nuolatinių dantų tvirtinimas ant implantų.

 

Unikali All-on-4® gydymo metodika

(išvertus iš anglų k. – „visi ant keturių“) yra skirta daugumą ar visus dantis praradusiems žmonėms, kuriems iki šiol buvo tradiciškai siūlomi silpnai besilaikantys, burnoje slankiojantys ir neretai gomurį žeidžiantys išimami dantų protezai.

 

All on 4 metodikos išskirtinumas toks, kad į vieną žandikaulį yra įsriegiami 4 implantai ir ant jų tvirtinamas fiksuotas dantų protezas. 

 

Momentinė implantacija

 

Šis implantacijos būdas tinkamas tiems, kam nepataisomai sugedo vienas ar keli dantys ir juos būtina šalinti, tačiau žmogus negali sau leisti nė dienos būti „su tarpu“ burnoje. Naudojant šį būdą implantas įsriegiamas į ką tik pašalinto danties vietą.

 

Ant implanto iš karto pritvirtinamas gražus laikinas dantis, žmogus tuoj pat po implantavimo gali nevaržomai šypsotis ir kramtyti maistą, nesutrinka nei darbinė veikla, nei socialinis gyvenimas.

 

Po kelių mėnesių laikinas dantis pakeičiamas nuolatiniu, beveik nuo natūralaus nesiskiriančiu, dantimi. Momentinis implantavimas leidžia maksimaliai sutrumpinti gydymo laiką, išvengiama papildomų chirurginių intervencijų.

 

 

Dantų implantai – pažangus, ilgalaikis, sveikas ir estetiškas prarastų dantų atkūrimo būdas. Yra daug metodų atkurti danties vainiką, tačiau tik implantai leidžia atkurti visą dantį – tiek šaknį, tiek vainiką.

 

TURITE KLAUSIMŲ? KREIPKITĖS TELEFONU:  +370 605 27574

ARBA ADRESU: A. VALAIČIO G. 7, MARIJAMPOLĖ

 

Tinklalapis: www.kazakeviciausklinika.lt



2022-09-14 16:49
Panašūs straipsniai:
Darbdavio grįžtamasis ryšys: kada – konstruktyvi kritika, o kada – psichologinis smurtas?
Implantacijos būdai - kokį rinktis?
Suplanuokite pavasario atostogas: 4 kryptys, kuriose žieminių drabužių neprireiks
Reklamuojate savo kontaktus spaudoje? Suskubkite ruoštis – keičiasi tarpmiestinio kodo numeris
Renginių kalendorius lapkričiui: paslaptingas moters pasaulis, neįmintas moters kodas, dovanojimo džiaugsmas ir magija

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011