Įmonių katalogas

azuolyno_klinika__visa_para.jpg

Ar žinojote, kad Ąžuolyno klinikoje gydome šiuos sutrikimus:  

- Depresiją ir nuotaikos sutrikimus;

- Padedame įveikti priklausomybę nuo alkoholio, narkotinių medžiagų, medikamentų;

- Nemigos ir nerimo sutrikimus;

- Adaptacijos sutrikimus, pasireiškiančius tada, kai žmogui tenka prisitaikyti prie stresogeniškų pokyčių ar gyvenimo įvykių (išsiskyrimas, netektis, migracija ir kt.).

- Asmenybės ir elgesio sutrikimus, paprastai pirmą kartą pasireiškiančius dar paauglystėje, bet išliekančių visą gyvenimą ir sąlygojančių socialinę dezadaptaciją, visumą.

- Somatoforminius sutrikimus, kurių pagrindinis sutrikimų požymis - nuolatiniai somatiniai nusiskundimai ir nuolatinis atkaklus reikalavimas medicininių tyrimų, nepaisant neigiamų pakartotinių tyrimų rezultatų bei gydytojų įtikinėjimų, kad simptomai neturi somatinio pagrindo;

- Valgymo sutrikimus (nervinė anoreksija ir nervinė bulimija);

- Šizofreninio spektro sutrikimus.

Svarbu paminėti ir tai, kad klinikos paslaugos prieinamos kiekvienam pacientui, nes dalį gydymo kainos apmoka Valstybinė ligonių kasa. Ąžuolyno klinika dirba visą parą ir teikia tiek planinę, tiek skubiąją pagalbą.  

 

Ąžuolyno klinika – daugiau nei prieš 10 metų įsikūrusi psichiatrijos ligoninė Lietuvoje, kurioje visą parą be poilsio dienų dirba aukštos kvalifikacijos specialistų komanda.    Pacientams kuriame  jaukią, žmogiškojo orumo nežeidžiančią aplinką. Stengiamės, kad ši vieta primintų ne ligoninę, bet namus. Kiekvienam savo pacientui garantuojame saugumą, konfidencialumą, bendravimo etiką išmanantį personalą.  

 

Esame tikri, kad galima padėti kiekvienam, todėl labai atsakingai ir individualiai žiūrime į savo klientus. Mes žinome, kad gyvenime nutinka daug įvairiausių dalykų. Ne visiems ir ne visada viskas puikiai pasiseka. Taip pat neabejojame, kad nėra situacijos be išeities. Esame tikri, kad galime Jums padėti rasti teisingą kelią!    

 

Plačiau apie teikiamas paslaugas ir gydymo būdus skaitykite www.azuolynoklinika.lt  

 

Jei jaučiate, kad reikia pagalbos – susisiekite ???? +370 699 55656



2023-09-21 11:52
Panašūs straipsniai:
Prostatos vėžys gydomas šalčiu
Pažintiniai takai jau laukia lankytojų: kur šiemet žingsniuoti su batais, o kur – basomis?
Darbdavio grįžtamasis ryšys: kada – konstruktyvi kritika, o kada – psichologinis smurtas?
Implantacijos būdai - kokį rinktis?
Reklamuojate savo kontaktus spaudoje? Suskubkite ruoštis – keičiasi tarpmiestinio kodo numeris

Copyright © Imoniuinfo.lt 2011